Wordt er binnen uw organisatie een stagiair gezocht?

Wordt er binnen uw organisatie een stagiair gezocht? U heeft enkele opties om uw stagiair te vinden.

 

Vacaturesites

Allereerst kunt u via een betaalsite een vacature plaatsen voor een stagiair. U betaalt geld voor het uitzetten van deze vacature, maar u heeft geen garantie op succes. Wordt hiermee de beste stagiaire gezocht? Dat is de vraag.

 

StageMax ontzorgt uw zoekproces

Op basis van deze ervaring heeft StageMax haar dienstverlening ontwikkeld. Wij zorgen ervoor dat u met minder moeite een betere stagiair kan vinden. Op het moment dat u een stagiair zoekt komen wij meteen langs om de stage met u in kaart te brengen en de kaders voor de stageopdracht af te bakenen. U heeft dan meteen de mogelijkheid om met ons kennis te maken. Als u hierna besluit om met ons samen te werken, dan gaan wij meteen actief op zoek naar de beste kandidaat. Alle geschikte stagiaires en afstudeerders worden op ons kantoor uitgenodigd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek wordt vastgesteld of de kandidaat past wat betreft kwaliteiten, vaardigheden en persoonlijkheid. Wij sturen de stagiair die het beste bij uw organisatie past naar u door voor een sollicitatiegesprek. Na dit sollicitatiegesprek beslist u zelf of u de kandidaat wilt aannemen. Alleen in dat geval sturen wij een factuur. Dit wil zeggen dat we op basis van 'no cure, no pay' werken.

» Lees meer over onze werkwijze

 

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken. 

 Toon resultaten
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord