Stagiairs

Stagiairs en afstudeerders: het specialisme van StageMax

Het vinden van een stagiair technisch gebied wordt steeds moeilijker. Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar dezelfde profielen. StageMax is een hulpmiddel voor die bedrijven die moeite hebben met het vinden van een stagiair op technisch gebied.

 

Daarnaast bieden wij ook bredere dienstverlening aan richting marketing, communicatie, logistiek, bedrijfskunde, HRM en op financieel vlak. Het vinden van uw stagiair is de core business van onze organisatie. Wij zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat wij de stagiairs vinden die het beste bij uw organisatie passen.

 

No cure, no pay

Wij werken dan ook altijd op basis van 'no cure, no pay'. Dit houdt in dat wij moeten bewijzen dat wij de beste stagiairs kunnen vinden. Wij hebben diverse effectieve methoden ontwikkeld om in contact te komen met studenten uit uw regio met de juiste opleiding en mentaliteit. Dit doen wij zowel via ons eigen platform als social media. Daarnaast gaan wij naar scholen toe om daar trainingen en workshops te geven. Wij komen hierdoor in een vroeg stadium in contact met uw stagiairs, waardoor wij u snel en adequaat van dienst kunnen zijn.

 

Stage aanmelden

Wilt u vrijblijvend uw stage aanmelden of de mogelijkheden bespreken? Kijk dan eens op de pagina stage aanmelden en we nemen binnen korte tijd contact met u op.Toon resultaten
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord