Stagiair zoeken

Zo zoekt u een stagiair

Een stagiair zoeken is altijd een lastig vraagstuk. U wilt een stagaire zoeken die perfect past binnen uw bedrijf en de kwaliteiten heeft om de stageopdracht goed te vervullen.

 

StageMax heeft de oplossing

Een stagiair zoeken via StageMax houdt in dat u volledig ontlast wordt. Wij nemen u het zoekproces en selectieproces volledig uit handen. Wij gaan de stagiaire zoeken en spreken deze persoonlijk op ons kantoor. Vervolgens stellen wij u alleen de beste kandidaat voor. Deze stagiair komt bij u op sollicitatiegesprek. Als deze kandidaat u bevalt, heeft u binnen één gesprek de juiste stagiair gevonden.

 

No cure, no pay

Succesvol een stagiair zoeken is niet makkelijk, daarvoor heeft u een relevant netwerk nodig. StageMax heeft dat netwerk en we willen graag aan u aantonen dat wij ook voor uw organsatie een stagiair kunnen vinden. Dus gaat u binnenkort een stagiaire zoeken voor een stage of afstudeeropdracht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij een keer kennis met u kunnen maken. Wij werken alleen volgens 'no cure, no pay'. Dit houdt in dat u alleen betaalt voor een succesvolle bemiddeling.

 

Meer informatie? Neem contact met ons op of meld uw stage vrijblijvend aan!

 Toon resultaten
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord