Startersfunctie

Startersfunctie

Ben jij bezig met afstuderen of heb jij net je opleiding afgerond? Dan ben je vast op zoek naar een startersfunctie. Als net afgestudeerde is het moeilijk om meteen de ideale baan te vinden, maar bij StageMax ben je aan het goede adres! Wij helpen afgestudeerde studenten namelijk aan een startersfunctie die bij hen past.

Startersfunctie vinden via StageMax

StageMax streeft naar een ideale match tussen bedrijf en starter. Wij gaan voor je op zoek naar een startersfunctie die aansluit op jouw profiel en competenties, zodat de kans van een wederzijdse klik tussen het bedrijf en jou des te groter is. Daarbij vinden wij het belangrijk dat jij je binnen jouw startersfunctie kan ontwikkelen.

Soorten startersfuncties

StageMax heeft de beschikbare startersfuncties voor je op een rijtje gezet. Deze lopen uiteen van Marketing en Communicatie tot Techniek en ICT-startersfuncties. Kortom, voor ieder wat wils! Interesse? Schrijf je dan vandaag nog in bij StageMax, zodat wij jou gratis kunnen helpen aan een flitsende start van je carrière!
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.