Startersfunctie elektrotechniek

Startersfunctie Elektrotechniek

Als je net bent afgestudeerd in de Elektrotechniek of deze opleiding aan het afronden bent, dan komt je zoektocht naar een startersfunctie Elektrotechniek al in zicht. StageMax helpt je met het vinden van een startersfunctie Elektrotechniek bij een innovatief bedrijf! Wanneer jij nog druk bezig bent met afstuderen, kunnen wij je alvast helpen met de volgende stap in je leven.

StageMax schiet te hulp bij het zoeken van een startersfunctie Elektrotechniek

Om starters op weg te helpen, zoekt StageMax naar interessante startersfuncties Elektrotechniek die aansluiten bij de vaardigheden en wensen van de starter. Wij vinden het van belang dat het bedrijf en de kandidaat goed bij elkaar passen en elkaar kunnen aanvullen. Dit is dan ook een fundamenteel onderdeel in onze zoektocht naar startersfuncties Elektrotechniek. Aangezien wij direct contact hebben met de bedrijven die klant bij ons zijn, kunnen wij goed inschatten of jij en het bedrijf een match zullen zijn.

Aanbod van startersfuncties Elektrotechniek

Of je nu wil solliciteren naar een junior-functie als SCADA Engineer, Service Engineer, System Engineer of Ontwerper Energietechniek, StageMax helpt jou op weg! Wij zijn continu op zoek naar nieuwe en uitdagende startersfuncties Elektrotechniek om jou te ondersteunen in je persoonlijke ontwikkeling op de markt. Nieuwsgierig? Registreer je dan gratis op onze site!

De nieuwste elektrotechniek startersfuncties

Brede elektrotechnische engineeringsfunctie voor ambitieuze starter

Heb jij net een opleiding afgerond in de richting van Elektrotechniek, Technische Bedrijfskunde, Mechatronica of Industriële Automatisering? Heb jij een brede (elektro)technische kennis en ervaring met embedded programmeren in C en C++? Onze klant in de regio Hoorn is op zoek naar een junior engineer met brede interesses. Als elektrotechnisch engineer zal jij verschillende projecten op gaan pakken bij de Research and Development afdeling. Het is belangrijk dat je al ervaring hebt met embedded programmatuur en gedurende deze functie zal je intern worden opgeleid tot een echte technische duizendpoot. Ben jij nieuwsgierig en leergierig ingesteld en lijkt je dit interessant? Reageer dan snel met je CV en je motivatie!

Plaats:Regio Hoorn
Regio:Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Enkhuizen, Purmerend,
Startdatum: per direct

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.