Startersfunctie hbo

Klaar met je hbo-opleiding of nog aan het afstuderen en al op zoek naar een toekomstige startersfunctie? StageMax kan je met haar enorme aanbod aan hbo startersfuncties zeker van dienst zijn! Wij begeleiden jou gedurende je eerste stap op de arbeidsmarkt door het vinden van jouw ideale hbo startersfunctie.    

StageMax vindt jouw perfecte hbo startersfunctie!

Een belangrijke missie van StageMax is om hbo’ers in contact te brengen met het bedrijfsleven. Wij vinden voor jou een droomstartersfunctie op hbo-niveau die helemaal in jouw straatje past! Hierbij is het belangrijk dat zowel de starter als het bedrijf op één lijn zitten. Daarnaast hebben wij de persoonlijke ontwikkeling van de kandidaat in de arbeidsmarkt hoog in het vaandel staan. 

Ons brede aanbod van hbo startersfuncties

Wij beschikken over een breed scala aan hbo startersfuncties. Zo hebben we uitdagende startersfuncties op hbo-niveau omtrent Bedrijfskunde en Marketing, maar ook op het gebied van Logistiek en Informatica. Ben je geïnteresseerd in onze diensten? Schrijf je dan kosteloos bij StageMax in, zodat jouw carrière zo snel mogelijk van start kan gaan! 

Bekijk hier al onze startersfuncties.Toon resultaten