Startersfunctie techniek

Alle technici opgelet! Voor iedereen die aan het afstuderen is of werk zoekt in de Techniek, heeft StageMax een interessant aanbod aan technische startersfuncties. Wij helpen je gratis met het vinden van een leuke startersfunctie Techniek, dus schrijf je vandaag nog in!

StageMax ondersteunt jouw zoektocht naar de ideale startersfunctie techniek

StageMax vindt het belangrijk dat starters een goede plek vinden in het bedrijfsleven. Daarom helpen wij jou met het vinden van een technische startersfunctie die bij jou past! Daarnaast streven wij ernaar dat niet alleen jonge talenten zelf kunnen groeien, maar ook organisaties laten groeien. Omdat wij persoonlijk contact hebben met alle bedrijven, kunnen wij goed inschatten of jij bij het bedrijf past.

Alle techniek startersfuncties bij jou in de buurt

Alle Techniek startersfuncties in Amsterdam
Alle Techniek startersfuncties in Nijmegen
Alle Techniek startersfuncties in Eindhoven
Alle Techniek startersfuncties in Rotterdam
​Alle Techniek startersfuncties in Utrecht

Verschillende soorten startersfuncties techniek

Wij werken met diverse soorten bedrijven die opereren op zowel regionaal als internationaal niveau. Hierdoor heeft StageMax een rijk aanbod van technische startersfuncties. Of je nu geïnteresseerd bent in Civiele Techniek, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek wij vinden altijd een uitdagende startersfunctie Techniek voor je! Benieuwd naar ons aanbod? Kijk dan snel op onze website! 

De nieuwste techniek startersfuncties

Technische startersfunctie bij innovatieve organisatie in de agricultuur

Ben jij op zoek naar een brede en dynamische startersbaan en heb jij affiniteit met Techniek? Ben jij recent afgestudeerd in de richting van Elektrotechniek, Mechatronica, Werktuigbouwkunde, Technische Informatica of een andere relevante technische studie? Vind jij het leuk om te communiceren met klanten? Beschik jij over probleemoplossend vermogen en kan jij snel schakelen? Beheers jij de Nederlandse, Engelse en eventuele derde taal? Zou jij willen werken bij een organisatie in de agricultuur? Deze organisatie is regio Hoorn is op zoek naar een medewerker die de organisatie komt ondersteunen. Klinkt dit interessant? Reageer dan snel met je cv en motivatie!

Plaats:Regio Hoorn
Regio:Alkmaar, Zaandam, Den Helder, Enkhuizen, Purmerend,
Startdatum: per direct

Schrijf je in om meer te lezen
Junior projectleider bij gerenommeerde, klimaattechnische organisatie

Ben jij opgeleid tot Werktuigbouwkundige, Technisch Bedrijfskundige of Bouwkundige? Zoek je een uitdagende junior baan als projectleider en vind je het leuk om veel buiten de deur te zijn? Dit vooruitstrevende bedrijf is zelf gevestigd in de regio van Groningen, maar is op zoek naar een junior projectleider voor Midden en Zuid-Nederland. Wil jij graag een baan waarbij je niet de hele dag op kantoor zit, maar juist veel onderweg bent? Bezit je daarnaast over uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je klantgericht? Dan is dit een leuke mogelijkheid voor je! Stuur ons snel je CV en motivatie om ons te laten weten dat je interesse hebt!

Plaats:Regio Midden en Zuid-Nederland
Regio:Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Apeldoorn, Doetinchem, Dordrecht...
Startdatum: per direct

Schrijf je in om meer te lezen
Functie voor technische starter gericht op calculaties

Ben jij op zoek naar een leuke functie waarmee je jouw loopbaan kan beginnen? Heb je interesse in calculaties en heb je een technische opleiding afgerond in de richting van (werktuig)bouwkunde? Deze onderneming in de omgeving van Groningen is op zoek naar starter die de functie van junior calculator op zich wil nemen. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen van innovatieve oplossingen in de klimaattechniek branche en groeit de laatste tijd hard. Ze kunnen de versterking van een gemotiveerde starter dus goed gebruiken! Ben jij iemand die nauwkeurig en resultaatgericht werkt? Laat ons weten dat je interesse hebt door je CV en motivatie achter te laten!

Plaats:Regio Groningen
Regio:Groningen, Assen, Delfzijl, Drachten, Hoogeveen, Veendam
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.