Startersfunctie werktuigbouwkunde

Aan het afstuderen of inmiddels een starter in de Werktuigbouwkunde? Dan heeft StageMax zeer interessante startersfuncties Werktuigbouwkunde voor je! Wij zorgen ervoor dat je wordt gekoppeld aan een startersfunctie die bij jou past. Wij geven je een duwtje in de juiste richting, zodat jouw carrière niet meer stuk kan!

Samen met StageMax jouw ideale startersfunctie werktuigbouwkunde vinden

StageMax gaat samen met jou op zoek naar een startersfunctie in de Werktuigbouwkunde die correspondeert met jouw voorkeuren, interesses, competenties en natuurlijk je profiel. StageMax is zeer kritisch in het proces van het vinden van de perfecte match tussen starter en bedrijf. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat een kandidaat zich kan ontwikkelen en ook doorgroeimogelijkheden heeft. Door ons persoonlijke contact met bedrijven, weten wij goed welke mogelijkheden er voor jou zijn. We streven ernaar jou een perfecte start op de arbeidsmarkt te geven!

Alle startersfuncties werktuigbouwkunde bij jou in de buurt

Alle Startersfuncties in Amsterdam
Alle Startersfuncties in Nijmegen
Alle Startersfuncties in Eindhoven
Alle Startersfuncties in Rotterdam
​Alle Startersfuncties in Utrecht

Een divers aanbod in de Werktuigbouwkunde

StageMax heeft tal van startersfuncties werktuigbouwkunde voor je klaar staan. Van 3D tekenen en het ontwerpen tot participeren in het gehele proces, waarin testen en verkopen ook van fundamenteel belang zijn. Kortom, ben jij een afstudeerder of starter in de Werktuigbouwkunde en ben je inmiddels enthousiast geworden? Schrijf je dan nu gratis in bij StageMax!  

De nieuwste werktuigbouwkunde startersfuncties

Dynamische en brede technische startersfunctie bij multinational

Heb jij net een Werktuigbouwkundige, Mechatronische of andere Technologische opleiding afgerond en ben jij op zoek naar een brede, technische startersfunctie in Eindhoven? Dan is dit bedrijf iets voor jou! Deze technologische organisatie doet veel projecten voor grote namen in de technische wereld. Ze zijn werkzaam in meer dan 25 landen en momenteel zijn ze op zoek naar versterking voor de Nederlandse vestiging. Wil jij werken op projectbasis en de mogelijkheid krijgen om een kijkje te nemen bij verschillende expertises binnen het technische vakgebied? Reageer dan snel en stuur ons je CV en motivatie!

Plaats:Eindhoven
Regio:Eindhoven, Breda, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond...
Startdatum: per direct

Schrijf je in om meer te lezen
Junior ingenieur functie richting AutoCAD en Revit bij technisch bedrijf

Ben jij bijna of recent afgestudeerd aan de opleiding Werktuigbouwkunde, Bouwkunde, Civiele Techniek of een andere technische opleiding op HBO of WO niveau? Ben jij per direct op zoek naar een veelzijdige startersfunctie waarin je aan de slag gaat met AutoCAD en Revit? Dan is dit bedrijf in Helmond op zoek naar jou! Dit bedrijf is een ingenieursbureau en zij houden zich bezig met allerlei technische vraagstukken. Het werk wat zij doen is zeer specialistisch en zij zijn dan ook marktleider op dit gebied. Momenteel is dit bedrijf op zoek naar een nieuwe collega op de ingenieursafdeling. Werk jij graag zelfstandig en nauwkeurig? En wil jij jouw carrière een vliegende start geven? Laat dan snel jouw cv en motivatie sturen!

Plaats:Helmond
Regio:Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond, Roermond
Startdatum: per direct

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.