Startersfunctie werktuigbouwkunde

Aan het afstuderen of inmiddels een starter in de Werktuigbouwkunde? Dan heeft StageMax zeer interessante startersfuncties Werktuigbouwkunde voor je! Wij zorgen ervoor dat je wordt gekoppeld aan een startersfunctie die bij jou past. Wij geven je een duwtje in de juiste richting, zodat jouw carrière niet meer stuk kan!

Samen met StageMax jouw ideale startersfunctie werktuigbouwkunde vinden

StageMax gaat samen met jou op zoek naar een startersfunctie in de Werktuigbouwkunde die correspondeert met jouw voorkeuren, interesses, competenties en natuurlijk je profiel. StageMax is zeer kritisch in het proces van het vinden van de perfecte match tussen starter en bedrijf. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat een kandidaat zich kan ontwikkelen en ook doorgroeimogelijkheden heeft. Door ons persoonlijke contact met bedrijven, weten wij goed welke mogelijkheden er voor jou zijn. We streven ernaar jou een perfecte start op de arbeidsmarkt te geven!

Alle startersfuncties werktuigbouwkunde bij jou in de buurt

Alle Startersfuncties in Amsterdam
Alle Startersfuncties in Nijmegen
Alle Startersfuncties in Eindhoven
Alle Startersfuncties in Rotterdam
​Alle Startersfuncties in Utrecht

Een divers aanbod in de Werktuigbouwkunde

StageMax heeft tal van startersfuncties werktuigbouwkunde voor je klaar staan. Van 3D tekenen en het ontwerpen tot participeren in het gehele proces, waarin testen en verkopen ook van fundamenteel belang zijn. Kortom, ben jij een afstudeerder of starter in de Werktuigbouwkunde en ben je inmiddels enthousiast geworden? Schrijf je dan nu gratis in bij StageMax!  

De nieuwste werktuigbouwkunde startersfuncties

Engineeringsfunctie voor starter bij gerenommeerd, technisch productiebedrijf

Ben jij op zoek naar de startersfunctie die perfect aan sluit bij jouw achtergrond in Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Techniek? Heb jij een van deze opleidingen (bijna) afgerond en lijkt het je interessant om als engineer aan de slag te gaan bij een gerenommeerd familiebedrijf? Deze organisatie is gevestigd in Tilburg en is de laatste tijd steeds meer bezig met het standaardiseren van hun installaties. Ze maken technische installaties voor verschillende grote bedrijven en door verschillende nieuwe projecten kunnen ze de versterking van een starter goed gebruiken. Binnen het bedrijf werken ze met AutoCAD en je zal gaan werken op de engineeringsafdeling. Denk jij dat je mede door jouw kennis en vaardigheden van meerwaarde kan zijn voor dit bedrijf? Stuur ons dan snel je CV en motivatie!

Plaats:Tilburg
Regio:Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen, Delft, Dordrecht...
Startdatum: per direct

Schrijf je in om meer te lezen
Startersfunctie als intern technisch consultant bij multinationale organisatie

Ben jij net afgestudeerd in de richting van Werktuigbouwkunde en heb jij daarnaast ook interesse in de commerciële kant van jouw vakgebied? Bij deze internationale speler in de regio van Schiphol zijn ze op zoek naar een intern technisch consultant die de schakel wil leggen tussen de verkoopafdeling en de technische afdeling. Het bedrijf biedt je daarnaast de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van interne opleidingen. Je zal terecht komen in een team van enthousiaste en gedreven medewerkers die samen hard werken om de ambities van het bedrijf te realiseren. Ben jij de starter die ze zoeken? Stuur ons dan nu je CV en motivatie!

Plaats:Regio Schiphol
Regio:Amsterdam, Almere, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Leiden...
Startdatum: per direct

Schrijf je in om meer te lezen
Startersbaan richting calculator klimaatsystemen bij internationale speler

Heb jij succesvol een opleiding afgerond in de richting van Werktuigbouwkunde en heb je affiniteit met klimaatsystemen? Lijkt het je daarnaast interessant om jouw carrière te beginnen bij een belangrijke, internationale speler die jou de verantwoordelijkheid, vrijheid en mogelijkheden biedt om jezelf verder te ontwikkelen? Dan zijn ze in de omgeving van Schiphol op zoek naar jou! Ze zijn op zoek naar een calculator die het team wil komen versterken. Het bedrijf bestaat uit jonge, gemotiveerde en betrokken mensen met veel ervaring en technische kennis. Wil jij aan de slag bij dit bedrijf? Reageer dan snel met je CV en laat in je motivatie weten waarom jij geschikt bent voor deze functie!

Plaats:Regio Schiphol
Regio:Amsterdam, Almere, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Leiden...
Startdatum: per direct

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.