Startersfunctie werktuigbouwkunde

Aan het afstuderen of inmiddels een starter in de Werktuigbouwkunde? Dan heeft StageMax zeer interessante startersfuncties Werktuigbouwkunde voor je! Wij zorgen ervoor dat je wordt gekoppeld aan een startersfunctie die bij jou past. Wij geven je een duwtje in de juiste richting, zodat jouw carrière niet meer stuk kan!

Samen met StageMax jouw ideale startersfunctie werktuigbouwkunde vinden

StageMax gaat samen met jou op zoek naar een startersfunctie in de Werktuigbouwkunde die correspondeert met jouw voorkeuren, interesses, competenties en natuurlijk je profiel. StageMax is zeer kritisch in het proces van het vinden van de perfecte match tussen starter en bedrijf. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat een kandidaat zich kan ontwikkelen en ook doorgroeimogelijkheden heeft. Door ons persoonlijke contact met bedrijven, weten wij goed welke mogelijkheden er voor jou zijn. We streven ernaar jou een perfecte start op de arbeidsmarkt te geven!

Alle startersfuncties werktuigbouwkunde bij jou in de buurt

Alle Startersfuncties in Amsterdam
Alle Startersfuncties in Nijmegen
Alle Startersfuncties in Eindhoven
Alle Startersfuncties in Rotterdam
​Alle Startersfuncties in Utrecht

Een divers aanbod in de Werktuigbouwkunde

StageMax heeft tal van startersfuncties werktuigbouwkunde voor je klaar staan. Van 3D tekenen en het ontwerpen tot participeren in het gehele proces, waarin testen en verkopen ook van fundamenteel belang zijn. Kortom, ben jij een afstudeerder of starter in de Werktuigbouwkunde en ben je inmiddels enthousiast geworden? Schrijf je dan nu gratis in bij StageMax!  

De nieuwste werktuigbouwkunde startersfuncties

Technische startersfunctie bij een ontwerpbureau

Ben jij op zoek naar een uitdagende startersfunctie en zie jij het zitten om als Technisch Engineer aan de slag te gaan bij een innovatieve, technische organisatie? Heb jij een opleiding afgerond in de richting van Elektrotechniek, Mechatronica, Werktuigbouwkunde of een aanverwante opleiding en ben je op zoek naar een brede technische functie? Dan is dit mogelijk iets voor jou! Deze organisatie in de regio van Gouda is namelijk op zoek naar een starter die het team wil komen ondersteunen. Het bedrijf biedt een dynamische functie en diverse doorgroeimogelijkheden. Lijkt deze functie je interessant? Laat het ons dan snel weten door je CV en motivatie naar ons toe te sturen!

Plaats:Regio Gouda
Regio:Utrecht, Rotterdam, Delft, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer...
Startdatum: per direct

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.