Startersvacatures

Startersvacatures

Aan je afstudeertraject begonnen of al een poging op de arbeidsmarkt gedaan? StageMax weet hoe lastig het is om tegenwoordig iets te vinden dat goed aansluit bij je opleiding en wensen. Daarom hebben wij een breed aanbod aan startersvacatures en helpen wij studenten en starters graag bij het vinden van the missing piece in de start van hun carrière!

StageMax vindt uitdagende startersvacatures

StageMax werkt zij aan zij met jou in de zoektocht naar de perfecte startersvacature. Hierbij is het noodzakelijk om een goed beeld te hebben van jouw voorkeuren, competenties en ervaring, kortom je profiel. Als je profiel duidelijk is, is het een kwestie van het linken met het bedrijf en de vacature die het beste bij jou past. StageMax staat erop dat het bedrijf en de kandidaat elkaar daadwerkelijk aanvullen en een perfect match vormen. Wij hebben persoonlijk contact met alle bedrijven en kunnen daarom goed inschatten of er klik zal zijn tussen jou en het bedrijf.

Een gevarieerd aanbod aan startersvacatures

Wij van StageMax gaan voor alles of niets en daarom hebben we ook een aanbod aan starters vacatures dat voor iedereen interessant is. Of je nu Techniek, Informatica of Werktuigbouwkunde hebt gestudeerd, of juist meer richting Bedrijfskunde, Communicatie en Marketing opgeleid bent, wij hebben het allemaal voor je! Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze informatie? Schrijf je dan snel in op onze website!  
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.