Techniek stage

Op zoek naar een stageplaats Techniek? StageMax garandeert altijd een goede begeleider en een opdracht die past bij je opleiding. Dit komt doordat wij alle bedrijven waar wij zaken mee doen persoonlijk bezoeken en met hen bespreken wat de voorwaarden zijn om een techniekstage of techniekafstudeeropdracht goedgekeurd te krijgen. Wij helpen elk jaar weer vele techniek studenten bij het vinden van een geschikte stage of afstudeeropdracht. 

Zullen wij meteen voor jou op zoek gaan naar je ideale stage Techniek? Schrijf je dan gratis in! Wil je nog even rond kijken? Klik dan op ‘Bekijk alle techniekstages’!

 

 

Techniekstages bij jou in de buurt

Alle techniekstages in Amsterdam
Alle techniekstages in Nijmegen
Alle techniekstages in Eindhoven
Alle techniekstages in Rotterdam
Alle techniekstages in Utrecht

 

"Zeer vriendelijke mensen bij StageMax die je erg graag willen helpen" - Rob Nieman

 

Jouw techniekstage

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten techniekstages om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een techniekstage. 

 • Meelopen op de technische tekenafdeling
 • Meelopen op de constructieafdeling
 • Meelopen bij een technisch dienstverlener
 • Software ontwikkelen voor Embedded Systems  zoals C, C++ of FPGA's
 • Ontwerpen met tekenprogramma's in 2D of 3D
 • Hardware software ontwikkelen zoals C, C++ of PLC
 • Constructieberekeningen
 • Ontwerpen van een werktuig
 • Maken van een werk- en productievoorbereiding
 • Ontwikkelen en testen van een prototype
 • Inrichten van werktuigbouwkundige processen
 • Ontwerpen van werktuigbouwkundige productvarianten / applicatiebouw

 

Meewerken en onderzoek doen tijdens je techniekstage

Tijdens je techniekstage werk je het grootste deel van de tijd mee in het stagebedrijf. Je gaat aan de slag met hun dagelijkse werkzaamheden, zodat je jouw kennis kan gaan toepassen in de praktijk. Het kan voorkomen dat je vanuit je opleiding de vraag krijgt om naast het meewerken een onderzoek uit te voeren. In overleg met het stagebedrijf kan je meestal goed afstemmen hoeveel uren je kan meewerken en hoeveel uren je aan je onderzoek kan besteden. Uiteindelijk is het in ieder geval de bedoeling dat jij ervaring opdoet binnen de techniek!

 

Bekijk de nieuwste techniek stages

IPO (afstudeer)opdracht bij technische dienstverlener in de scheepsbouwsector

Studeer jij in de richting van Industrieel Product Ontwerp en lijkt het je leuk om tijdens je stage bezig te zijn met het ontwerpen voor de scheepsbouw? Deze technische dienstverlener in de omgeving van Zevenaar is op zoek naar een student die aan de slag wil gaan met het esthetische ontwerp van een schip. Als vierdejaarsstudent is het in overleg met het bedrijf ook mogelijk om een zelfstandige afstudeeropdracht op te pakken. Door de vele ervaring die dit bedrijf heeft met stagiaires en afstudeerders, kunnen ze jou een goede begeleiding bieden gedurende je stage. Heb jij interesse in de scheepsbouw en wil je graag in aanmerking komen voor deze stage? Stuur ons dan nu je CV en motivatie!

Plaats:Regio Zevenaar
Regio:Arnhem, Nijmegen, Doetinchem,
Startdatum: per direct, september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Stage voor tweede- of derdejaarsstudent met passie voor technisch tekenen in AutoCAD

Ben jij een tweedejaars of derdejaars werktuigbouwkundige en heb jij affiniteit met technisch tekenen? Onze klant in de regio van Zevenaar bied jou de mogelijkheid om een leuke en leerzame tekenstage op te pakken binnen een professionele en volwassen engineeringsafdeling. Je zal aan de slag gaan met verschillende ontwerpen en dit zal je gaan doen in het tekenprogramma AutoCAD. Het bedrijf is actief in de scheepsbouwsector en biedt, naast een leerzame stage, ook goede begeleiding. Ben jij de leergierige en enthousiaste student waar dit bedrijf naar op zoek is? Stuur ons dan snel je CV en motivatie!

Plaats:Regio Zevenaar
Regio:Arnhem, Nijmegen, Doetinchem,
Startdatum: per direct, september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Bouwkundige meewerkstage richting werkvoorbereiding bij ervaren bouwbedrijf

Studeer jij de HBO opleiding Bouwkunde? Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage in regio Roermond? Dit bedrijf is een toonaangevend en ervaren bouwbedrijf die zich naast bouwen en ontwikkelen ook bezig houdt met dienstverlening aan grote klanten. Momenteel trekt de economie erg aan en hierdoor verkeren ze in een erg drukke periode. Daarom kunnen zij de ondersteunende rol van een meewerkstagiair goed gebruiken. Als meewerkstagiair kom je te werken op de afdeling werkvoorbereiding. Lijkt het je leuk om je bezig te houden met verschillende werkzaamheden in de richting van werkvoorbereiding, planning, calculaties en technisch tekenen? Zoek dan niet verder en reageer direct met jouw cv en motivatie!

Plaats:Regio Roermond
Regio:Eindhoven, Heerlen, Maastricht, Venlo, Roermond,
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.