Techniek stage

Op zoek naar een stageplaats Techniek? StageMax garandeert altijd een goede begeleider en een opdracht die past bij je opleiding. Dit komt doordat wij alle bedrijven waar wij zaken mee doen persoonlijk bezoeken en met hen bespreken wat de voorwaarden zijn om een techniekstage of techniekafstudeeropdracht goedgekeurd te krijgen. Wij helpen elk jaar weer vele techniek studenten bij het vinden van een geschikte stage of afstudeeropdracht. 

Zullen wij meteen voor jou op zoek gaan naar je ideale stage Techniek? Schrijf je dan gratis in! Wil je nog even rond kijken? Klik dan op ‘Bekijk alle techniekstages’!

 

 

Techniekstages bij jou in de buurt

Alle techniekstages in Amsterdam
Alle techniekstages in Nijmegen
Alle techniekstages in Eindhoven
Alle techniekstages in Rotterdam
Alle techniekstages in Utrecht

 

"Zeer vriendelijke mensen bij StageMax die je erg graag willen helpen" - Rob Nieman

 

Jouw techniekstage

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten techniekstages om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een techniekstage. 

 • Meelopen op de technische tekenafdeling
 • Meelopen op de constructieafdeling
 • Meelopen bij een technisch dienstverlener
 • Software ontwikkelen voor Embedded Systems  zoals C, C++ of FPGA's
 • Ontwerpen met tekenprogramma's in 2D of 3D
 • Hardware software ontwikkelen zoals C, C++ of PLC
 • Constructieberekeningen
 • Ontwerpen van een werktuig
 • Maken van een werk- en productievoorbereiding
 • Ontwikkelen en testen van een prototype
 • Inrichten van werktuigbouwkundige processen
 • Ontwerpen van werktuigbouwkundige productvarianten / applicatiebouw

 

Meewerken en onderzoek doen tijdens je techniekstage

Tijdens je techniekstage werk je het grootste deel van de tijd mee in het stagebedrijf. Je gaat aan de slag met hun dagelijkse werkzaamheden, zodat je jouw kennis kan gaan toepassen in de praktijk. Het kan voorkomen dat je vanuit je opleiding de vraag krijgt om naast het meewerken een onderzoek uit te voeren. In overleg met het stagebedrijf kan je meestal goed afstemmen hoeveel uren je kan meewerken en hoeveel uren je aan je onderzoek kan besteden. Uiteindelijk is het in ieder geval de bedoeling dat jij ervaring opdoet binnen de techniek!

 

Bekijk de nieuwste techniek stagesBen jij op zoek naar een stageplaats in de techniek?

Is het tijd voor je stage en ben je nu op zoek naar een plek die jou op het lijf geschreven is? Dan raden wij je aan om eens op je gemak een kijkje te nemen bij de stages die we bij Stagemax voor je klaar hebben staan. Een stage in de techniek is een stage die veel van je vraagt. Alles wat jij op je opleiding hebt geleerd moet je nu in het echt laten zien. Het bedrijf waar jij komt werken wil jou leren wat je nodig hebt voor een baan in de toekomst, maar ze willen ook zien wat jij in je mars hebt. Het is dan ook belangrijk om een stage te kiezen die perfect bij je past en waar jij je draai in kunt vinden.

Een technische stage kiezen

Bedrijven in de techniek zitten te springen om goede stagiairs. Wij hebben contact met deze bedrijven en helpen hen bij het vinden van stagiairs die bij hen passen. Een stage is per slot van rekening niet iets dat zomaar vrijblijvend is. Er wordt daadwerkelijk iets van je verwacht, je moet bij het bedrijf van je keuze echt laten zien wat jij de afgelopen jaren geleerd hebt. Neem er dan ook de tijd voor om een stage te kiezen. We hebben een groot aantal stages voor je bij elkaar staan in de techniek. Wil jij meer weten over een bepaalde stage? Dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen.

Meer weten over een bepaalde technische stage?
We hebben bij elke stageplaats in de techniek die je op onze site kunt vinden uitgebreide informatie voor je klaarstaan. Neem deze even door als je meer wil weten over wat een bepaalde stage precies inhoudt en bij wat voor bedrijf je dan terecht komt. We vinden het belangrijk om het jou mogelijk te maken een stageplaats in de techniek te vinden waar jij kunt leren en waar je een belangrijke stap mee maakt voor de toekomst. Je mag altijd even contact met ons opnemen als je vragen hebt over een bepaalde stage, of als je samen met ons wil bekijken welke stage het beste bij jou past.Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.