Techniek stage

Op zoek naar een stageplaats Techniek? StageMax garandeert altijd een goede begeleider en een opdracht die past bij je opleiding. Dit komt doordat wij alle bedrijven waar wij zaken mee doen persoonlijk bezoeken en met hen bespreken wat de voorwaarden zijn om een techniekstage of techniekafstudeeropdracht goedgekeurd te krijgen. Wij helpen elk jaar weer vele techniek studenten bij het vinden van een geschikte stage of afstudeeropdracht. 

Zullen wij meteen voor jou op zoek gaan naar je ideale stage Techniek? Schrijf je dan gratis in! Wil je nog even rond kijken? Klik dan op ‘Bekijk alle techniekstages’!

 

 

Techniekstages bij jou in de buurt

Alle techniekstages in Amsterdam
Alle techniekstages in Nijmegen
Alle techniekstages in Eindhoven
Alle techniekstages in Rotterdam
Alle techniekstages in Utrecht

 

"Zeer vriendelijke mensen bij StageMax die je erg graag willen helpen" - Rob Nieman

 

Jouw techniekstage

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten techniekstages om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een techniekstage. 

 • Meelopen op de technische tekenafdeling
 • Meelopen op de constructieafdeling
 • Meelopen bij een technisch dienstverlener
 • Software ontwikkelen voor Embedded Systems  zoals C, C++ of FPGA's
 • Ontwerpen met tekenprogramma's in 2D of 3D
 • Hardware software ontwikkelen zoals C, C++ of PLC
 • Constructieberekeningen
 • Ontwerpen van een werktuig
 • Maken van een werk- en productievoorbereiding
 • Ontwikkelen en testen van een prototype
 • Inrichten van werktuigbouwkundige processen
 • Ontwerpen van werktuigbouwkundige productvarianten / applicatiebouw

 

Meewerken en onderzoek doen tijdens je techniekstage

Tijdens je techniekstage werk je het grootste deel van de tijd mee in het stagebedrijf. Je gaat aan de slag met hun dagelijkse werkzaamheden, zodat je jouw kennis kan gaan toepassen in de praktijk. Het kan voorkomen dat je vanuit je opleiding de vraag krijgt om naast het meewerken een onderzoek uit te voeren. In overleg met het stagebedrijf kan je meestal goed afstemmen hoeveel uren je kan meewerken en hoeveel uren je aan je onderzoek kan besteden. Uiteindelijk is het in ieder geval de bedoeling dat jij ervaring opdoet binnen de techniek!

 

Bekijk de nieuwste techniek stages

Derde- of vierdejaars project gericht op verbeteren binnenluchtkwaliteit

Volg jij een HBO of WO opleiding in de richting van Technische Natuurkunde, Chemische Technologie of een aanverwante opleiding en ben jij op zoek naar een stage of afstudeeropdracht? Wil jij graag aan de slag met een project omtrent het ontwikkelen van nieuwe producten of systemen om de binnenluchtkwaliteit te verbeteren en woon jij in de regio van Purmerend of Waalwijk? Dan is deze organisatie mogelijk op zoek naar jou! Deze organisatie is een specialist binnen hun branche en momenteel zijn zij op zoek naar een gemotiveerde student die het team wil komen versterken. Heb je interesse in deze opdracht? Laat het ons dan snel weten door je CV en motivatie naar ons toe te sturen!

Plaats:Purmerend
Regio:Amsterdam, Eindhoven, Alkmaar, Zaandam, Den Bosch, Tilburg...
Startdatum: september 2020

Schrijf je in om meer te lezen
(Afstudeer)stage HBO Natuurkunde/Elektro in olie & gas

Wil jij je (afstudeer)stage in een leerzame en uitdagende werkomgeving uitvoeren. Studeer je Natuurkunde, elektrotechniek of een andere relevante studie. Reageer dan snel. Tijdens je (afstudeer) stage zul je aan de slag gaan met dataverzameling en analyse en deze verwerken naar bruikbare informatie om advies te kunnen geven. Het gaat om patroon en beeldherkenningen voor een onderneming die actief is in de olie & gas industrie. Wil je in aanmerking komen voor de opdracht, dan zien wij graag dat je dit toelicht middels een motivatie. Ook ontvangen wij graag je cv, met daarin een omschrijving van je gevolgde projecten op school. Op basis hiervan krijgen wij en werkgevers een goede indruk van je kwaliteiten en specialiteiten. Ook zien wij dan in één oogopslag of je al ervaring hebt met bepaalde werkzaamheden die aansluiten bij de stageopdracht van de organisatie. Wij horen graag van je.

Plaats:Zwijndrecht
Regio:Rotterdam, Dordrecht, Breda, Roosendaal,
Startdatum: september 2020

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.