Techniek stage

Op zoek naar een stageplaats Techniek? StageMax garandeert altijd een goede begeleider en een opdracht die past bij je opleiding. Dit komt doordat wij alle bedrijven waar wij zaken mee doen persoonlijk bezoeken en met hen bespreken wat de voorwaarden zijn om een techniekstage of techniekafstudeeropdracht goedgekeurd te krijgen. Wij helpen elk jaar weer vele techniek studenten bij het vinden van een geschikte stage of afstudeeropdracht. 

Zullen wij meteen voor jou op zoek gaan naar je ideale stage Techniek? Schrijf je dan gratis in! Wil je nog even rond kijken? Klik dan op ‘Bekijk alle techniekstages’!

 

 

Techniekstages bij jou in de buurt

Alle techniekstages in Amsterdam
Alle techniekstages in Nijmegen
Alle techniekstages in Eindhoven
Alle techniekstages in Rotterdam
Alle techniekstages in Utrecht

 

"Zeer vriendelijke mensen bij StageMax die je erg graag willen helpen" - Rob Nieman

 

Jouw techniekstage

We hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten techniekstages om jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden tijdens een techniekstage. 

 • Meelopen op de technische tekenafdeling
 • Meelopen op de constructieafdeling
 • Meelopen bij een technisch dienstverlener
 • Software ontwikkelen voor Embedded Systems  zoals C, C++ of FPGA's
 • Ontwerpen met tekenprogramma's in 2D of 3D
 • Hardware software ontwikkelen zoals C, C++ of PLC
 • Constructieberekeningen
 • Ontwerpen van een werktuig
 • Maken van een werk- en productievoorbereiding
 • Ontwikkelen en testen van een prototype
 • Inrichten van werktuigbouwkundige processen
 • Ontwerpen van werktuigbouwkundige productvarianten / applicatiebouw

 

Meewerken en onderzoek doen tijdens je techniekstage

Tijdens je techniekstage werk je het grootste deel van de tijd mee in het stagebedrijf. Je gaat aan de slag met hun dagelijkse werkzaamheden, zodat je jouw kennis kan gaan toepassen in de praktijk. Het kan voorkomen dat je vanuit je opleiding de vraag krijgt om naast het meewerken een onderzoek uit te voeren. In overleg met het stagebedrijf kan je meestal goed afstemmen hoeveel uren je kan meewerken en hoeveel uren je aan je onderzoek kan besteden. Uiteindelijk is het in ieder geval de bedoeling dat jij ervaring opdoet binnen de techniek!

 

Bekijk de nieuwste techniek stages

Civiele Techniek stage voor 3e of 4e jaars student bij projectspecialist

Studeer jij Civiele Techniek en ben jij op zoek naar een leuke en leerzame meewerkstage of zoek jij een uitdagende afstudeeropdracht? Ben jij geïnteresseerd in infrastructuur en zou jij ervaring op doen bij een specialist in deze branche? Deze projectspecialist in regio Helmond is op zoek naar een student die de organisatie komt ondersteunen. De organisatie is een niche speler in haar markt. Als derdejaars student ga jij diverse werkzaamheden oppakken zoals het ontwerpen en onderhouden van diverse objecten en producten. Als vierdejaars student bestaat er de mogelijkheid om een interssante afstudeeropdracht te formuleren. Klinkt dit interessant? Reageer dan snel met jouw cv en motivatie!

Plaats:Regio Helmond
Regio:Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond, Roermond
Startdatum: september 2018

Schrijf je in om meer te lezen
Derde- of vierdejaars bouwkundige stage bij gerenommeerde afbouwer

Ben jij een derde- of vierdejaars Bouwkunde student of volg jij een aanverwante opleiding? Zoek je een brede en leerzame meewerkstage of een uitdagend afstudeerproject? Dan is dit bedrijf in de regio van Den Bosch op zoek naar jou! De organisatie is een grote speler op het gebied van afbouw en is op zoek naar een (afstudeer)stagiair die het bedrijf graag wil komen versterken. Als derdejaars kan je een breed scala aan werkzaamheden gaan oppakken en als afstudeerder zal je een zelfstandige opdracht op je nemen. Heb je interesse en wil je graag in aanmerking komen voor deze stage? Lees dan snel verder en reageer met je CV en motivatie!

Plaats:Regio Den Bosch
Regio:Utrecht, Nijmegen, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Tilburg
Startdatum: september 2018, februari 2019

Schrijf je in om meer te lezen
Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.