Afstudeeropdracht creëren content strategie bij StageMax

 

Afstudeeropdracht creëren content strategie bij StageMax

StageMax groeit de laatste tijd hard en daarom zijn we nu op zoek naar een enthousiaste en communicatief vaardige afstudeerder die ons team wil komen versterken! Volg jij momenteel een HBO of WO opleiding Communicatie of Marketing en heb jij affiniteit met het creëren van content? Wil je aan de slag bij een jong en snelgroeiend bedrijf in hartje Nijmegen? Dan hebben wij een mogelijkheid voor jou! Heb je interesse? Stuur ons dan snel je CV en motivatie!
 
Bij StageMax krijg jij als afstudeerder de mogelijkheid om een uitdagende opdracht uit te voeren en om daarnaast alvast wat relevante praktijkervaring op te doen! Dit betekent dat je 50% van je tijd zal besteden aan het uitvoeren van je opdracht. De andere 50% ga jij meewerken binnen ons team en aan de slag met verschillende werkzaamheden op het gebied van content. Het is wel belangrijk dat je ook echt bereid bent om 50% van je tijd mee te werken. Als dit niet het geval is, hoeft je niet op deze vacature te reageren. 
 
StageMax is altijd bezig met innoveren en optimaliseren, en momenteel willen we de content naar een hoger niveau gaan brengen. De opdracht die jij op gaat pakken, gaat richting het creëren van een content strategie voor StageMax, en dan met name de studenten kant. Zo is het de bedoeling dat de content relevanter en specifieker wordt, en daarmee ook aantrekkelijker voor onze doelgroep. De precieze opdracht zal je samen met ons gaan formuleren en afbakenen.
 
De andere 50% van je tijd ga jij meewerken binnen ons team en aan de slag met verschillende content werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het optimaliseren van onze whitepapers en het schrijven en uitwerken van nieuwe vacatures die door je collega's die dag zijn binnengehaald.
 
Denk je dat dit iets voor jou is en wil je graag meer ervaring op doen binnen jouw vakgebied? Laat het ons dan snel weten!
 

Over StageMax

StageMax is een full-service bemiddelingsbureau dat gespecialiseerd is in stagiairs, afstudeerders en starters op HBO en WO niveau. Ons kantoor ligt op twee minuutjes loopafstand van het centraal station in hartje Nijmegen. Je komt terecht binnen een hecht team van betrokken en ambitieuze medewerkers waarvan de gemiddelde leeftijd ruim onder de dertig jaar ligt. We lunchen iedere dag samen en hebben op vrijdagmiddag altijd een gezellige borrel. Hiernaast hebben wij regelmatig leuke teamuitjes waarin we met zijn allen gaan uiteten, stappen, karten en vele andere activiteiten. 
 
StageMax is een jong en innovatief bedrijf. Wij zijn altijd bezig met de vraag 'Hoe kunnen we dit beter aanpakken?' Binnen StageMax werken wij hard, maar wel op een oprechte en mensgerichte manier. Wij vinden het dan ook belangrijk dat je binnen ons team helemaal jezelf kunt zijn. Dat is één van de kernwaarden van StageMax.

Profiel kandidaat

Wat bieden wij jou?
- Een stage in een jong en dynamisch team 
- Een werkplek in het hartje van Nijmegen 
- Een plek waar je veel kunt leren 
- Ruimte voor eigen ideeën en optimalisaties binnen het bedrijf 
- Stagevergoeding van 300 euro per maand bij een fulltime stage
 
Wie ben jij?
- Je bent proactief en enthousiast 
- Je vindt het leuk om een uitdaging aan te gaan; 
- Je hebt een achtergrond in Communicatie of Marketing
- Je hebt affiniteit en ervaring met het creëren van content 
- Je bent communicatief sterk
 

Ben jij of ken jij dit talent? Reageer dan nu, door te mailen naar cv@stagemax.nl! Stuur deze vacature gerust door als jij talenten kent en wie weet help je diegene aan een uitdagende afstudeerstage!Toon resultaten
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord