Sales afstudeeropdracht bij StageMax

 

Sales afstudeeropdracht richting strategisch salesplan of marktonderzoek bij StageMax

Ben jij een vierdejaarsstudent en studeer je in de richting van Marketing, Communicatie of Bedrijfskunde? Heb jij affiniteit met sales en wil je hierin een uitdagende afstudeeropdracht op gaan pakken? Dan hebben wij een leuke mogelijkheid voor je! Bij StageMax kan je namelijk een opdracht op gaan pakken in de richting van een strategisch salesplan of marktonderzoek, en daarnaast krijg je de mogelijkheid om alvast relevante werkervaring op te doen. Denk je dat dit iets voor jou is? Laat het ons dan snel weten door je CV en motivatie op te sturen!
 

Bij StageMax kan jij als afstudeerder een leuke opdracht uit gaan voeren en daarnaast je vaardigheden op het gebied van sales verder gaan ontwikkelen. Je kan namelijk een opdracht op gaan pakken in de richting van een strategisch salesplan of marktonderzoek. In overleg zal de opdracht helemaal afgebakend worden en het is de bedoeling dat je 50% van je tijd zal besteden aan het uitvoeren van je onderzoek.

De overige 50% ga je aan de slag met verschillende sales werkzaamheden. Je zal gaan meewerken op de sales afdeling, waarbij jij je bezig gaat houden met het zoeken en benaderen van nieuwe klanten. 

Het is wel van belang dat je ervoor openstaat om 50% van je tijd te besteden aan bovenstaande werkzaamheden. Mocht dat niet het geval zijn, dan zijn wij helaas geen goede match voor elkaar. Denk je dat dit wel de juiste opdracht is voor jou? Laat het ons dan snel weten!

Over StageMax

StageMax is een full-service bemiddelingsbureau dat gespecialiseerd is in stagiairs, afstudeerders en starters op HBO en WO niveau. Ons kantoor ligt op twee minuutjes loopafstand van het centraal station in hartje Nijmegen. Je komt terecht binnen een hecht team van betrokken en ambitieuze medewerkers waarvan de gemiddelde leeftijd ruim onder de dertig jaar ligt. We lunchen iedere dag samen en hebben op vrijdagmiddag altijd een gezellige borrel. Hiernaast hebben wij regelmatig leuke teamuitjes waarin we met zijn allen gaan uiteten, stappen, karten en vele andere activiteiten. 
 
StageMax is een jong en innovatief bedrijf. Wij zijn altijd bezig met de vraag 'Hoe kunnen we dit beter aanpakken?' Binnen StageMax werken wij hard, maar wel op een oprechte en mensgerichte manier. Wij vinden het dan ook belangrijk dat je binnen ons team helemaal jezelf kunt zijn. Dat is één van de kernwaarden van StageMax.
 

Profiel kandidaat

Wat bieden wij jou?
- Een stage in een jong en dynamisch team 
- Een werkplek in het hartje van Nijmegen 
- Een plek waar je veel kunt leren 
- Ruimte voor eigen ideeën en optimalisaties binnen het bedrijf 
- Stagevergoeding van 300 euro per maand bij een fulltime stage
 
Wie ben jij?
- Je bent proactief en enthousiast 
- Je vindt het leuk om een uitdaging aan te gaan; 
- Je hebt affiniteit met sales 
- Je bent niet bang om de telefoon op te pakken 
- Je bent communicatief sterk
 

Ben jij of ken jij dit talent? Reageer dan nu, door te mailen naar cv@stagemax.nl! Stuur deze vacature gerust door als jij talenten kent en wie weet help je diegene aan een uitdagende afstudeerstage!Toon resultaten
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord