Bijbaan als talentscout voor StageMax

 

Uitdagende bijbaan als talentscout voor StageMax 

Ben jij op zoek naar een uitdagende bijbaan voor 1 a 2 dagen in de week? Ben jij niet bang om contacten te leggen en ben jij een sociaal en open persoon? Wil jij StageMax een stapje verder helpen in de zoektocht naar de beste studenten van het land? Dan heeft StageMax wellicht de ideale bijbaan voor jou beschikbaar! Aarzel niet langer, lees verder en reageer snel met je cv en een korte motivatie waarom jij passend bent voor deze functie! 

StageMax is een groeiend bedrijf en is gevestigd in hartje Nijmegen op een paar minuten loopafstand van station Nijmegen Centraal. Door onze groei hebben wij een plek als talentscout vrij gekregen voor een enthousiaste bijbaan student!

Om potentiële kandidaten te zoeken en te benaderen zijn wij op zoek naar een enthousiaste, communicatief vaardige en proactieve student die het leuk vindt om voor StageMax de hogescholen door het hele land te bezoeken! Tijdens deze bijbaan zul je je voornamelijk gaan richten op het leggen van contacten met studenten en ga je deze enthousiasmeren over de dienstverlening van StageMax. Het uiteindelijke doel van je promotiewerk is dat een student zich door ons wil laten helpen en zichzelf inschrijft bij StageMax! Dit doe je door studenten uit te leggen wat wij bij StageMax doen en op welke manier onze diensten interessant kunnen zijn voor hen. Zo helpen wij iedere student bijvoorbeeld geheel gratis met de zoektocht naar een stageplek!

Wat kunnen wij jou aanbieden?
* Een uitdagende zelfstandige functie in een jong en dynamisch team met veel vrijheid.
* Een functie met veel verantwoordelijkheid.
* Goede arbeidsvoorwaarden.

Over StageMax 

Wij zijn een jonge, snelgroeiende organisatie. Wij richten ons op onderscheidende dienstverlening binnen de arbeidsbemiddeling. De medewerkers zijn zeer betrokken en iedereen luncht 's middags gezellig samen. De gemiddelde leeftijd ligt onder de 30 jaar, waarmee het een jong en dynamisch team is.

Profiel Kandidaat

Wie ben jij?
* Je vindt het leuk om een uitdaging aan te gaan; 
* Je kunt mensen enthousiasmeren en hebt overtuigingskracht;
* Je hebt de beschikking over een studenten (week) ov-kaart;
* Je vindt het leuk om door het land te reizen;
* Je bent secuur in je werk; 
* Je bent proactief en niet bang om een gesprek aan te gaan.

Ben jij of ken jij deze talentscout? Reageer dan nu, door te mailen naar cv@stagemax.nl! Stuur deze vacature gerust door als jij talenten kent en wie weet help je diegene aan een uitdagende bijbaan!Toon resultaten
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord