Bijbaan video content

 

Bijbaan richting creëren van videocontent bij StageMax 

Volg jij een HBO of WO opleiding in de richting van Communicatie & Multimedia Design of een aanverwante opleiding en zoek je een leuke en uitdagende bijbaan waarmee je relevante werkervaring op kan doen? Heb jij ervaring met het creëren van videocontent en wil je werken bij een jong en dynamisch bedrijf in Nijmegen? Dan zijn wij op zoek naar jou! StageMax is een bemiddelingsbureau dat gespecialiseerd is in stagiaires, afstudeerders en starters op HBO en WO niveau. Online zichtbaarheid is voor ons van groot belang en daarom willen onze marketingactiviteiten gaan verrijken met het creëren van meer videocontent. Ben jij de student waar wij naar op zoek zijn en ben jij circa 8 tot 16 uur per week beschikbaar? Stuur ons dan snel je cv en wie weet zien we elkaar snel!

 

Wat houdt een bijbaan bij StageMax in? 

 

StageMax biedt studenten graag de mogelijkheid om relevante werkervaring op te doen, en wat is nou leuker dan werkervaring op doen in een hecht en betrokken team waar jij veel verantwoordelijkheid kan krijgen! Samen met jou willen we graag naar de mogelijkheden van videocontent gaan kijken en jouw ideeën worden zeker gewaardeerd. Het is de bedoeling dat wij onze marketingactiviteiten uit gaan bereiden met het creëren van meer videocontent en de eerste stap die wij hierin graag willen zetten, is het maken van een leuke bedrijfsfilm. 

Je zal veel samenwerken met het marketingteam van StageMax. Je bedenkt en pitcht ideeën, om deze vervolgens samen uit te werken. Jij bent degene die ervoor gaat zorgen dat al het beeldmateriaal geschoten wordt en houdt je bezig met de montage en editing. Het resultaat? Een leuke en interactieve bedrijfsfilm, dat ook een goed beeld geeft van StageMax als organisatie. En nadat de bedrijfsfilm af is? Dan gaan we natuurlijk door met het volgende leuke project! 
Naast het creëren van videocontent kan je ook diverse werkzaamheden op grafisch vlak oppakken. Heb jij kennis van het Adobe pakket en lijkt het je interessant om je hierin verder te ontwikkelen? Dan behoort dat dus ook tot de mogelijkheden! 
 
Een bijbaan bij StageMax betekent werken in een informeel team dat van veel gezelligheid houdt. We verwachten enige mate van zelfstandigheid, maar helpen je natuurlijk ook graag bij het ontwikkelen van je hard- en soft skills. Er worden meerdere keren per jaar leuke uitjes georganiseerd en in de pauze is er de mogelijkheid om aan een fanatieke Mario Kart competitie mee te doen. 

 

Wat vragen we van jou?
 • Je hebt ervaring met het creëren van videocontent
 • Je hebt een proactieve houding
 • Je bent creatief
 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • Je hebt een flexibele houding
 • Kennis van de Adobe programma’s is een pre

 

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een werkplek in het hartje van Nijmegen, dichtbij Nijmegen Centraal
 • Een warm welkom in een gezellig, informeel en hecht team
 • De mogelijkheid om eigen ideeën uit te werken en écht inspraak te hebben
 • Een bijbaan waarin je heel veel kunt leren en jezelf breed kunt ontwikkelen
 • Gezellige pauzes, goede vrijdagmiddagborrels en onvergetelijke personeelsuitjes

 

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan en herken jij jezelf in het geschetste profiel? Mail dan je cv naar cv@stagemax.nl en wie weet nodigen we je binnenkort uit voor een kopje koffie. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. 

 Toon resultaten
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord