Derdejaars sales stage bij StageMax

 

Derdejaars sales stage bij StageMax

Zit jij in het derde jaar van een opleiding in de richting van Marketing, Bedrijfskunde of Communicatie en heb jij affiniteit met sales? Ben je op zoek naar een meewerkstage en wil je graag meer ervaring op doen binnen dit gebied? Dan hebben wij een leuke mogelijkheid! Bij StageMax zijn we namelijk op zoek naar een enthousiaste stagiair die mee wil gaan draaien op de sales afdeling. Ben jij de student waar wij naar op zoek zijn? Stuur ons dan snel je CV en laat ons weten waarom dit bij jou past!

Als derdejaarsstagiair bij StageMax krijg je de mogelijkheid om aan de slag te gaan met verschillende sales werkzaamheden, om zo meer ervaring op te doen binnen dit vakgebied.

Tijdens jouw stage ga je aan de slag met het zoeken en benaderen van interessante bedrijven die mogelijk nieuwe klanten van StageMax zouden kunnen worden. Deze bedrijven ga je telefonisch benaderen, dus het is belangrijk dat je niet bang bent om de telefoon op te pakken. Verder krijg je de mogelijkheid om met de accountmanager naar een afspraak te gaan, zodat je het vak echt goed kunt leren en zo veel mogelijk uit je stage kan halen. Met bovenstaande werkzaamheden ga jij je 4 dagen in de week bezig houden.

Daarnaast is mogelijk om ook een kleine opdracht op te pakken. Met deze opdracht zal jij 1 dag in de week aan de slag gaan en hierbij is het mogelijk om bijvoorbeeld een klein marktonderzoek te doen of om je juist te richten op marktbewerking. In overleg zal jouw opdracht gevormd en afgebakend worden.

Over StageMax

StageMax is een full-service bemiddelingsbureau dat gespecialiseerd is in stagiairs, afstudeerders en starters op HBO en WO niveau. Ons kantoor ligt op twee minuutjes loopafstand van het centraal station in hartje Nijmegen. Je komt terecht binnen een hecht team van betrokken en ambitieuze medewerkers waarvan de gemiddelde leeftijd ruim onder de dertig jaar ligt. We lunchen iedere dag samen en hebben op vrijdagmiddag altijd een gezellige borrel. Hiernaast hebben wij regelmatig leuke teamuitjes waarin we met zijn allen gaan uiteten, stappen, karten en vele andere activiteiten. 
 
StageMax is een jong en innovatief bedrijf. Wij zijn altijd bezig met de vraag 'Hoe kunnen we dit beter aanpakken?' Binnen StageMax werken wij hard, maar wel op een oprechte en mensgerichte manier. Wij vinden het dan ook belangrijk dat je binnen ons team helemaal jezelf kunt zijn. Dat is één van de kernwaarden van StageMax.

Profiel kandidaat 

Wat bieden wij jou?
  • Een stage in een jong en dynamisch team 
  • Een werkplek in het hartje van Nijmegen 
  • Een plek waar je veel kunt leren 
  • Ruimte voor eigen ideeën en optimalisaties binnen het bedrijf 
  • Stagevergoeding van 300 euro per maand bij een fulltime stage
 
Wie ben jij?
  • Je bent proactief en enthousiast 
  • Je vindt het leuk om een uitdaging aan te gaan; 
  • Je hebt affiniteit met sales 
  • Je bent niet bang om de telefoon op te pakken 
  • Je bent communicatief sterk

Ben jij of ken jij dit talent? Reageer dan nu, door te mailen naar cv@stagemax.nl! Stuur deze vacature gerust door als jij talenten kent en wie weet help je diegene aan een uitdagende afstudeerstage!Toon resultaten
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord