Stage content marketing en online marketing

 

Meewerkstage richting contentgeneratie en online marketing bij StageMax

Studeer jij op dit moment in de richting van Journalistiek, Communicatie, Marketing of een aanverwante opleiding? Beschik jij over uitstekende schrijfvaardigheid en ben je op zoek naar een toffe meewerkstage bij een jong en dynamisch bedrijf waarin je veel eigen verantwoordelijkheden krijgt? Dan hebben wij bij StageMax dé perfecte mogelijkheid voor jou! We zijn onze marketingactiviteiten verder aan het professionaliseren en uitbreiden met nieuwe projecten waarin we je graag betrekken. Klinkt dit als een stage die jou op het lijf is geschreven? Stuur ons dan snel je cv en wie weet zit je binnenkort bij ons aan de koffie! 

 

Wat ga je tijdens deze stage doen?

StageMax biedt je de mogelijkheid om stage te lopen in een jong, hecht en betrokken team waarin jij veel eigen verantwoordelijkheden hebt en jezelf in een razend tempo kunt ontwikkelen. Het leukste van deze stage? Je bent betrokken bij twee nieuwe projecten! Enerzijds gaan we aan de slag met het maken van goede, uitgebreide klantcases en anderzijds hebben we een nieuw project ter ere van ons 10 jarig jubileum! In december 2022 is het 10 jaar geleden dat StageMax is opgericht en dat willen we uiteraard niet zo maar voorbij laten gaan. Bij beide projecten kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Gedurende je stage zal je dus veel bezig zijn met contentgeneratie. Een groot gedeelte van jouw stageperiode zal in het teken staan van de ontwikkeling en uitwerking van klantcasussen waarin je veel contact hebt met meerdere collega’s en jij een belangrijke rol kunt vervullen in de ontwikkeling van een mooi eindproduct. 
Samen met de marketingafdeling bedenk je daarnaast concepten en werk je deze uit om uiteindelijk een tof jubileum project samen te kunnen stellen. Hierin heb je dus veel eigen verantwoordelijkheden en er is zeker ruimte voor jouw eigen ideeën en creativiteit. StageMax heeft veel korte lijntjes waardoor je veel inspraak hebt en snel resultaat ziet. 
Naast deze twee projecten liggen er ook verschillende werkzaamheden op online marketing, social media en recruitment. Bij StageMax krijg je dus de mogelijkheid om een brede en afwisselende stage op te pakken!

StageMax biedt jou een unieke kans om nauw betrokken te zijn bij een onze marketingactiviteiten en jezelf daarnaast op verschillende vlakken te ontwikkelen. De precieze werkzaamheden kunnen altijd in overleg worden afgestemd, zodat het aansluit bij zowel jouw wensen als onze mogelijkheden. Je komt te werken in een snelgroeiende en dynamische organisatie. De arbeidsmarkt is natuurlijk continu in ontwikkeling, waardoor geen enkele dag hetzelfde is. Het team is jong, hecht en houdt vooral van veel gezelligheid. In de pauze spelen we fanatiek Mario Kart of gaan we naar buiten om een rondje te wandelen.

 

Wat vragen we van jou?
  • Je bent sterk in het schrijven van teksten
  • Je hebt een proactieve houding
  • Je bent creatief
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • Je hebt een flexibele houding
Wat hebben we jou te bieden?
  • Een stageplek in het hartje van Nijmegen, dichtbij Nijmegen Centraal
  • Een warm welkom in een gezellig, informeel en hecht team
  • De mogelijkheid om eigen ideeën uit te werken en écht inspraak te hebben
  • Een stageplek waarin je heel veel kunt leren en jezelf breed kunt ontwikkelen
  • Gezellige pauzes, goede vrijdagmiddagborrels en onvergetelijke personeelsuitjes

 

Is dit precies waar je naar op zoek bent? Mail dan snel je cv naar cv@stagemax.nl en wie weet zien we je snel!Toon resultaten
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord