Junior Accountmanager bij StageMax

 

Junior Accountmanager bij StageMax

Aangezien StageMax een groei doormaakt, zijn we op zoek naar een jong en enthousiast talent om ons team te versterken! Ben jij net afgestudeerd aan een HBO of WO studie? Zoek jij een uitdagende functie als junior accountmanager bij een snelgroeiend en innovatief bedrijf in het centrum van Nijmegen? Dan hebben wij de uitdaging waar jij naar op zoek bent!

Wij zullen je opleiden tot Accountmanager, waarin je uiteindelijk ongeveer 50% van je tijd aan de slag zal gaan met het bezoeken van nieuwe klanten voor StageMax door heel Nederland. Hiernaast zal je binnen deze functie de andere 50% richten op het genereren van nieuwe business. 

De eerste maanden van deze functie zullen in het teken staan van inwerken. Je zal starten in de commerciële binnendienst, waarin jij je bezig houdt met koude, warme en lauwe sales. Deze periode zorgt ervoor dat jij StageMax, onze dienst en de verschillende vakgebieden goed leert kennen, en vervolgens deze kennis ook over kan brengen op nieuwe klanten. Na een tijdje (mits de huidige coronamaatregelingen dit toe laten) zal jij samen met de senior accountmanager op afspraken kunnen gaan, om zo de fijne kneepjes van het vak te kunnen leren.

Wanneer jij helemaal ingewerkt en klaargestoomd bent, zal je zelfstandig afspraken in de buitendienst op gaan pakken. Dit zal, afhankelijk van hoe snel je alles oppakt, zijn na ongeveer zes tot twaalf maanden. Als Accountmanager zal jij het gezicht zijn van StageMax naar buiten toe en zal je ons helpen om het bedrijf naar een hoger plan te tillen. Aangezien er veel diversiteit zit in ons klantenportfolio is iedere dag anders bij StageMax. De ene dag ben je bij een hypermodern kantoor van een IT organisatie, de dag daarna krijg je een rondleiding door een innovatieve productielocatie en diezelfde middag ga je langs bij een hip mediabedrijf in Amsterdam. Je zal de sparringpartner zijn van onder andere HR managers, IT managers, Lead Engineers en Marketing specialisten. Hiernaast zal je ook veel sparren met CEO's, CFO's en eigenaren van bedrijven. Onze klanten zijn verspreid over heel Nederland en je zal in deze functie dan ook door heel Nederland actief zijn. Flexibiliteit en veel onderweg zijn horen dus ook bij deze functie.

Je belangrijkste taak zal zijn om tijdens bedrijfsbezoeken nieuwe opdrachten binnen te halen. Je zal de klantvraag vertalen naar goed invulbare stages, afstudeeropdrachten of startersbanen. Tevens zal je tijdens het gesprek uitleggen wat de dienstverlening en voorwaarden van StageMax inhouden. Je vraagt commitment van de klant en weet de klant te overtuigen van de meerwaarde van StageMax.

Onze functie als Junior Accountmanager is erg bijzonder in het feit dat wij geen targets hebben binnen StageMax. Wij zijn een team oriented company en er heerst dus geen targetcultuur binnen de organisatie. Alles draait binnen StageMax om samen, als team, tot een goed resultaat te komen.

De tijd die jij niet buiten doorbrengt, besteed je aan het genereren van nieuwe business. Je legt contact met nieuwe potentiële klanten en opdrachtgevers, je introduceert StageMax en maakt waar mogelijk een afspraak voor een eerste kennismaking. Hiernaast kan jij onze potentiële klanten met een gedegen en onderbouwd advies ondersteunen met betrekking tot de mogelijkheden voor stagiairs, afstudeerders en starters. Het is aan jou om de complexiteiten van de klant te vertalen naar goede stages, afstudeeropdrachten en startersbanen. Hierbij is een flink stuk analytisch denkvermogen vereist.

Wij zullen je vanaf dag één meteen zeer intensief begeleiden en alles aanleren wat je nodig hebt om succesvol te zijn in je werk. Wij hechten minder waarde aan een studierichting, wij kijken echt naar jou als persoon en willen dat jij goed past binnen ons team. Dit is erg belangrijk omdat je nauw gaat samenwerken met je collega’s. StageMax werkt heel sterk op basis van de LEAN management methodiek. Dit houdt in dat je altijd veel inspraak zult hebben op je eigen werkzaamheden en ook op de processen van het bedrijf.

Over StageMax

StageMax is een full-service bemiddelingsbureau dat gespecialiseerd is in Stagiairs, Afstudeerders en Starters op HBO en WO niveau. Ons kantoor ligt op twee minuutjes loopafstand van het centraal station in hartje Nijmegen. Je komt terecht binnen een hecht team van ambitieuze arbeidsbemiddelingsspecialisten waarvan de gemiddelde leeftijd ruim onder de dertig jaar ligt. We lunchen iedere dag samen en hebben op vrijdagmiddag altijd een gezellige borrel. Hiernaast hebben wij regelmatig leuke teamuitjes waarin we met zijn allen gaan uiteten, stappen, karten en vele andere activiteiten.  

StageMax is een jong en innovatief bedrijf. Wij zijn altijd bezig met de vraag 'Hoe kunnen we dit beter aanpakken?'  Zo houden we iedere week een brainstormsessie waarin wij onze organisatieprocessen proberen te verbeteren. Binnen StageMax werken wij hard, maar wel op een oprechte en mensgerichte manier. Wij vinden het dan ook belangrijk dat je binnen ons team helemaal jezelf kunt zijn. Dat is één van de kernwaarden van StageMax.

Profiel kandidaat

Wat bieden wij jou?

* Een startersfunctie in een jong en dynamisch team
* Een werkplek in het hartje van Nijmegen
* Een functie met veel verantwoordelijkheid
* Ruimte voor eigen ideeën en optimalisaties binnen het bedrijf
* Goede doorgroeimogelijkheden
* Nette arbeidsvoorwaarden
* Mario Kart competitie in de pauzes 

Wie ben jij?

* Proactief, leergierig en enthousiast
* In het bezit van een rijbewijs is een must
* Overtuigend
* Communicatief vaardig
* Commercieel
* Altijd eerlijk en integer 
* Onlangs afgestudeerd met een HBO of WO diploma
* Zelfspot
* Bereid om jezelf in te zetten voor een jong en innovatief bedrijf

Ben jij of ken jij dit talent? Reageer dan nu, door te mailen naar cv@stagemax.nl! Stuur deze vacature gerust door als jij talenten kent en wie weet help je diegene aan een uitdagende startersfunctie!Toon resultaten
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord