Junior Consultant Werving & Selectie bij StageMax


Per direct op zoek: Junior Consultant Werving & Selectie bij StageMax

Geplaatst: 16 augustus 2021

StageMax maakt de laatste tijd een mooie groei door. Om deze groei vast te kunnen blijven houden, zijn we op zoek naar enthousiast, jong talent dat ons team wil komen versterken! Ben jij iemand die net (of bijna) een HBO of WO opleiding afgerond heeft en zie je het zitten om bij een snelgroeiend en innovatief bedrijf in het centrum van Nijmegen te komen werken? Dan is dit de uitdaging waar jij naar op zoek bent! Bij StageMax zijn we namelijk op zoek naar een starter die als Consultant Werving & Selectie bij ons aan de slag wil gaan. Heb je interesse in deze functie en wil je hier graag meer over weten? Stuur ons een mailtje of reageer direct op deze vacature. Wie weet spreken we je binnenkort over de mogelijkheden binnen deze leuke functie! 

Bij StageMax kan jij aan de slag als Consultant Werving & Selectie en ga jij er samen met ons voor zorgen dat wij de perfecte match tussen jong talent en werkgevers weten te vinden. 

Je zal opgeleid worden tot een professionele consultant, waarbij jij vraag en aanbod in de arbeidsmarkt samen weet te brengen. Gedurende het inwerktraject maak je kennis met StageMax, onze dienstverlening en de verschillende vakgebieden waarin wij actief zijn. Het is namelijk belangrijk dat jij deze kennis uiteindelijk ook over weet te brengen op (nieuwe) klanten. Dit doe je in eerste instantie vanuit ons kantoor in Nijmegen, maar na jouw inwerktraject zal jij ook naar klanten toe gaan reizen. 

Binnen deze functie ga je onder andere aan de slag met het generen van nieuwe business en het onderhouden van de huidige relaties. Je ondersteunt onze (potentiële) klanten met een gedegen en onderbouwd advies met betrekking tot de mogelijkheden voor stagiaires, afstudeerders en starters. Je denkt mee met de klant en het is aan jou om de complexiteiten van de opdracht te vertalen naar goede stages, afstudeeropdrachten en startersbanen. Hierbij is een flink stuk analytisch denkvermogen vereist. 

Hiernaast zal jij ook actief meedenken over het verder optimaliseren en verbeteren van het huidige werving & selectie proces binnen StageMax. StageMax werkt heel sterk op basis van de LEAN management methodiek. Dit houdt in dat je altijd veel inspraak zult hebben en echt betrokken wordt bij de processen van het bedrijf. 

Wij zorgen ervoor dat je goed ingewerkt wordt en al snel zelfstandig aan de slag kan met je werkzaamheden. Een specifieke studierichting is voor ons minder belangrijk, wij kijken vooral naar jou als persoon en willen dat jij goed in ons team past. Lijkt deze functie je interessant en wil jij hier eens met ons over praten? Laat het ons even weten!


Over StageMax
 

StageMax is een full-service bemiddelingsbureau dat gespecialiseerd is in Stagiairs, Afstudeerders en Starters op HBO en WO niveau. Ons kantoor ligt op twee minuutjes loopafstand van het centraal station in hartje Nijmegen. Je komt terecht binnen een hecht team van ambitieuze arbeidsbemiddelingsspecialisten waarvan de gemiddelde leeftijd ruim onder de dertig jaar ligt. We lunchen iedere dag samen en hebben op vrijdagmiddag altijd een gezellige borrel. Hiernaast hebben wij regelmatig leuke teamuitjes waarin we met zijn allen gaan uiteten, stappen, karten en vele andere activiteiten. 

StageMax is een jong en innovatief bedrijf. Wij zijn altijd bezig met de vraag 'Hoe kunnen we dit beter aanpakken?'  Zo houden we iedere week een brainstormsessie waarin wij onze organisatieprocessen proberen te verbeteren. Binnen StageMax werken wij hard, maar wel op een oprechte en mensgerichte manier. Wij vinden het dan ook belangrijk dat je binnen ons team helemaal jezelf kunt zijn. Dat is één van de kernwaarden van StageMax.


Profiel kandidaat
 

Wat bieden wij jou?

* Een startersfunctie in een jong en dynamisch team
* Een werkplek in het hartje van Nijmegen
* Een functie met veel verantwoordelijkheid
* Ruimte voor eigen ideeën en optimalisaties binnen het bedrijf
* Goede doorgroeimogelijkheden
* Nette arbeidsvoorwaarden
* Mario Kart competitie in de pauzes 


Wie ben jij?

* Proactief, leergierig en enthousiast
* In het bezit van een rijbewijs is een must
* Overtuigend
* Communicatief vaardig
* Commercieel
* Altijd eerlijk en integer 
* Onlangs afgestudeerd met een HBO of WO diploma
* Zelfspot
* Bereid om jezelf in te zetten voor een jong en innovatief bedrijf


Ben jij of ken jij dit talent? Reageer dan nu, door te mailen naar cv@stagemax.nl! Wil jij graag extra informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Stuur deze vacature gerust door als jij talenten kent en wie weet help je diegene aan een uitdagende startersfunctie!Toon resultaten
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord