Sales Startersbaan bij StageMax

 

Top Sales Startersbaan bij StageMax 

Ben jij onlangs afgestudeerd en nu op zoek naar een uitdagende startersbaan waarbij je jouw commerciële talent volop kan gebruiken? Lijkt het jou daarnaast leuk om in een jong, dynamisch team te werken waarbij je veel ruimte krijgt voor professionele en persoonlijke ontwikkeling? Dan is dit de perfecte startersfunctie voor jou! Je zult komen te werken bij een van snelst groeiende en leukste bedrijven in het hartje van Nijmegen, vlakbij het station! Reageer nu en laat je cv en motivatie achter!

Om potentiële klanten te zoeken en te benaderen zijn wij op zoek naar een enthousiaste, communicatief vaardige en proactieve starter die het leuk vindt om bij ons op kantoor te komen werken! Tijdens deze fulltime job zul je je voornamelijk gaan richten op koude en warme sales. Je gaat op zoek naar interessante bedrijven die mogelijk nieuwe klanten voor ons zouden kunnen vormen en gaat hen telefonisch benaderen. Dit doe je door bedrijven uit te leggen wat wij bij StageMax doen en op welke manier onze diensten interessant kunnen zijn voor hen. Door jouw bijdrage kunnen wij als organisatie door blijven groeien. Je bekleedt dus een functie waar je direct al veel verantwoordelijkheid krijgt en waarmee je veel betekent voor de organisatie! 

Wat kunnen wij jou aanbieden?
* Een functie in een jong en dynamisch team 
* Een werkplek in het hartje van Nijmegen
* Een functie met veel verantwoordelijkheid 
* Ruimte voor eigen ideeën en optimalisaties binnen het bedrijf
* Goede doorgroeimogelijkheden
* Goede arbeidsvoorwaarden

Over StageMax

Wij zijn een jonge, snelgroeiende organisatie. Wij richten ons op onderscheidende dienstverlening binnen de arbeidsbemiddeling. De medewerkers zijn zeer betrokken en iedereen luncht 's middags gezellig samen. De gemiddelde leeftijd ligt onder de 30 jaar, waarmee het een jong en dynamisch team is.

Profiel kandidaat

Wie ben jij?
* Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau;
* Je vindt het leuk om een uitdaging aan te gaan; 
* Je komt constant met nieuwe ideeën en innovaties binnen het bedrijf; 
* Je hebt een achtergrond in Commerciële Economie, Communicatie, HRM , Bedrijfskunde of aanverwante opleiding;
* Je hebt affiniteit en/of ervaring met sales.

Ben jij of ken jij dit commerciële en sociale talent met doorzettingsvermogen? Reageer dan nu, door te mailen naar cv@stagemax.nl! Stuur deze vacature gerust door als jij salestalenten kent en wie weet help je diegene aan een uitdagende startersfunctie!Toon resultaten
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord