Onze Garanties

 

No Cure No Pay

 

StageMax werkt op basis van No Cure No Pay. Dit houdt in dat u alleen betaalt wanneer wij een succesvolle bemiddeling tot stand hebben gebracht. Hiermee bedoelen we dat zowel bedrijf als student graag met elkaar in zee willen. Betreft het een stage of afstudeeropdracht? Dan is het ook van belang dat de opleiding goedkeuring geeft voor de stage- of afstudeeropdracht.

 

Professionele en beproefde werkwijze

 

Alle werknemers van StageMax zijn arbeidsbemiddelingspecialisten met meerdere jaren ervaring in het vak. StageMax gebruikt een beproefd bemiddelingsproces. Wij spreken alle kandidaten altijd uitgebreid persoonlijk en maken altijd eerst kennis met u als klant voordat we met elkaar in zee gaan. Door deze persoonlijke aanpak, kunnen wij krachtige matches maken. Uiteraard staan wij open voor uw feedback.

 

Maximaal bereik via ons studentennetwerk

 

StageMax heeft een groot aantal bezoekers dat dagelijks op onze site komt. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreide database met studenten. Hiernaast zet StageMax alle stageopdrachten, afstudeeropdrachten en startersbanen uitgebreid via sociale media uit. Hierbij kunt u denken aan LinkedIn en Facebook. Via StageMax is een groot bereik gegarandeerd!

 

Gratis stage- of startersadvies

 

Wij komen graag een keer bij u langs om uw stageopdracht, afstudeeropdracht of startersfunctie te bespreken. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook adviseren omtrent de goedkeuring van stageopdrachten, begeleiding en algemene vragen over bijvoorbeeld stagevergoeding en verzekeringen. Wij adviseren u graag! Dit gedeelte van onze dienstverlening is kosteloos.

» Neem contact op om een vrijblijvende afspraak te maken
Download onze whitepaper
Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.