Dit vinden onze klanten

SAM International

"Via StageMax hebben we een goede PHP programmeur gevonden die een groot aandeel heeft gehad bij de introductie van een vernieuwde versie van onze webwinkels. De samenwerking met StageMax hebben wij als prettig en professioneel ervaren. Ze hebben ons een stagiair aangeboden die uitstekend aansloot bij het project, wat bepalend was voor de succesvolle afronding ervan. We zullen zeker vaker gebruik gaan maken van de diensten van StageMax!"

T. J. de Wit - directielid SAM International

 

Finobel

"Dankzij StageMax zijn wij aan een uitstekende financiële afstudeerder gekomen. Hij heeft bij ons een kostprijsberekening tot een zeer goed einde gebracht! Ik heb het bemiddelingsproces als duidelijk ervaren en ik vond de accountmanager van StageMax zeer bekwaam."

R. Looijs - Directeur Finobel

 

Detafield

"Wij hebben via StageMax marketing meeloopstagiair gevonden. Deze student heeft ons perfect ondersteund bij diverse marketing en sales activiteiten. Over het proces ben ik tevreden, we zijn snel en helder geholpen. Al met al vond ik de dienstverlening van StageMax zeer goed."

A. de Peuter - Managing Partner Detafield

 

TG Grafische dienstverlening

"Met behulp van StageMax heb ik snel een topstudent gevonden die zich bezig hield met het functioneel ontwerp van onze website. Ik ben erg blij dat ik als klein bedrijf een goede student kon vinden. StageMax had mijn stagiair binnen één week gevonden. Hier ben ik StageMax erg dankbaar voor."

T. Geurts - Directeur TG grafische dienstverlening

 

CIC Corporate Integration Consultants

"Door StageMax in te schakelen, hebben we snel een excellente student bedrijfskunde gevonden die ondersteuning heeft gegeven bij het definiëren van verkoopprofielen en calculaties voor waardebepalingen. Zeer belangrijke processen die nodig zijn bij koop/verkoop trajecten van ondernemingen. We hebben aan de samenwerking met StageMax een zeer goed gevoel overgehouden. Alles verliep goed en de communicatie was duidelijk en frequent."

A. Villavicencio - Partner Corporate Integration Consultants

 

Sonitas

"StageMax heeft ervoor gezorgd dat wij in contact zijn gekomen met de beste afstudeerder die wij ooit hebben gehad. Hij heeft volledig zelfstandig een perfect (online) marketingplan voor ons in elkaar gezet en heeft ons daarnaast geholpen om deze te implementeren. Wij vonden de adviezen van StageMax over het begeleiden van een stagiair erg waardevol."

G. Vezzola - Partner Sonitas

 

X-factory

"Via StageMax heb ik een goede HR student gevonden die voor vijf maanden heeft meegewerkt aan een complex HR proces. Over het proces kan ik kort zijn, het was snel en goed! We zijn van plan om de volgende periode weer een nieuwe stagiair via StageMax af te nemen."

X. Schonfeld - Directeur X-Factory
Download onze whitepaper
Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Download onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.