Werken bij StageMax

Aankomend talent en bedrijven op een persoonlijke wijze samenbrengen om groei en ontwikkeling te stimuleren. Daar gaan we voor! En daar hebben we jouw hulp bij nodig. Of je nu op zoek bent naar een stage, afstudeeropdracht, bijbaan of startersfunctie. 

Met frisse zin en een goede kop koffie, starten we onze dag om 09.00u. Van recruitment tot relatiebeheer en van marketing & communicatie tot sales. Ieder kruipt in zijn of haar eigen rol, maar is nooit alleen. Met ons jonge team van 16 medewerkers zitten we gezellig op één kantoor in hartje Nijmegen. Hierdoor blijven de lijntjes kort en blijft de gezelligheid op peil.

Om 12.00u is het pauze. Tijd voor een tosti uit één van onze twee tosti apparaten, een potje tafeltennis of een fanatiek wedstrijdje Mario Kart. Wist je dat we gemiddeld zo’n 82 potjes Mario Kart per week rijden? We dagen je uit om onze toppers te verslaan!

Na de pauze knallen we de middag nog even door om zo veel mogelijk studenten aan een toffe stage, afstudeeropdracht of startersfunctie te helpen. Dat harde werken moet uiteraard beloond worden. We luiden het weekend dan ook in met een vrijdagmiddagborrel, gooien vier keer per jaar onze remmen los op de personeelsfeestjes en zingen zo nu en dan luidkeels mee met de Nederlandse muziekmiddag. 

Word jij hier enthousiast van? Check dan snel onze vacatures voor stages, bijbanen of startersfuncties hieronder!

 

Actuele vacatures

Startersbaan Recruitment- en Accountspecialist bij StageMax

New Business Manager bij StageMax

Customer Success Manager bij StageMax

 

Stages bij StageMax 

Twee keer per jaar komen er weer toffe stageplekken vrij bij StageMax op HBO en WO niveau. Zowel voor derde- als vierdejaarsstudenten van opleidingen zoals Bedrijfskunde, Communicatie, Commerciële Economie, Ondernemerschap & Retail Management en overige gerelateerde opleidingen. 

Bij StageMax liggen veel stagemogelijkheden binnen marketing, sales en/of recruitment. Zo kun jij jezelf breed ontwikkelen in één of meerdere richtingen waar jij enthousiast van wordt!

Benieuwd naar de mogelijkheden in deze richtingen? Check dan vooral de vacatures hieronder!
 

(Afstudeer)stage Marketing bij StageMax

(Afstudeer)stage Sales bij StageMax

(Afstudeer)stage Recruitment bij StageMax

 

Per september 2024 hebben we nog een aantal plekken vrij. Ben je enthousiast? Dan horen we het graag van je. Wie weet zit je dan binnenkort bij ons aan de koffie! 

 

Bijbanen bij StageMax

Bijbaan creëreren videocontent voor StageMax

Sales Bijbaan bij StageMax

Bijbaan Relatiebeheer & Search bij StageMax

Bijbaan Recruitment bij StageMax

 

Startersbanen bij StageMax

Startersbaan Recruitment Proces Specialist

Customer Success Manager bij StageMax

New Business Manager bij StageMax

Startersbaan Recruitment- en Accountspecialist bij StageMax

Startersbaan Junior Recruiter bij StageMax

 

Open sollicitatie

Natuurlijk kan je ook altijd een open sollicitatie sturen naar cv@stagemax.nl.Toon resultaten