Stagemax whitepapers

Whitepapers

Download onze whitepapers voor alle informatie over stagiairs, afstudeerders en starters in uw vakgebied.

StageMax is een full-service bemiddelingsorganisatie die HBO- en WO-stagiairs, -afstudeerders en starters verbindt met het bedrijfsleven. Het is belangrijk om te weten wat een stagiair, afstudeerder of starter binnen een specifiek vakgebied (variërend van bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek en Chemie tot Marketing, Communicatie en Bedrijfskunde) voor uw organisatie kan betekenen.

Wij willen deze kennis graag met u delen. Daarom hebben wij onderstaande whitepapers geschreven. Dit zijn kennisdocumenten waarin alle informatie staat die u nodig heeft om inzicht te krijgen in de toegevoegde waarde die een stagiair, afstudeerder of starter voor uw organisatie kan hebben.

In onze whitepapers staat per vakgebied duidelijk beschreven wat dit vakgebied inhoudt en worden diverse concrete voorbeelden gegeven van welke soorten meewerkactiviteiten een stagiair kan doen, welke afstudeeropdrachten een afstudeerder op kan pakken en welke werkzaamheden een starter kan uitvoeren.  

Klik op het gewenste vakgebied in het grijze blok hieronder, vul uw gegevens in en uw whitepaper wordt automatisch gedownload.Download een van onze Whitepapers

Toon resultaten